XL Hair behandeling

XL Hair is een nieuwe behandelmethode middels mesotherapie voor mannen en vrouwen tegen haarverlies. De behandeling zorgt voor extra stimulatie van de haargroei in bestaande haarfollikels. Dunner wordend haar kan aangepakt worden met XL Hair, wat dikker en steviger haar oplevert.

– Geen operatie nodig
– Pijnloze haarbehandeling
– Gebruik van lichaamseigen stoffen
– Eerlijk en betrouwbaar advies
– Behandeling op maat


De oorzaken van haarverlies

Er zijn diverse soorten haarverlies met uiteenlopende oorzaken. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze klachten ondervinden. Haren groeien in verschillende haargroeifasen, namelijk een groeifase (anagene fase), rustfase (katagene fase) en uitvalfase (telogene fase). Bij dunner wordend haar duurt de groeifase korter en de uitvalfase langer, met dunner en minder haar tot gevolg. Ook vermindert de haarkwaliteit en groeien er minder haren uit eenzelfde haarzakje. Met name wanneer u merkt dat het haar dunner wordt en dit ook zichtbaar te zien is (in de douche, op het kussen of in de borstel), wordt het belangrijk om tijdig met een behandeling te starten.

Is XL hair een geschikte behandeling voor mij?
Er zijn verschillende vormen van haarverlies. Met name haarverlies dat erfelijk bepaald is of dat ontstaat na hormonale klachten kan goed worden behandeld middels de XL Hair behandeling. Deze vorm heet Alopecia Androgenetica. Het is daarbij belangrijk dat er nog voldoende haren zitten om de groei te stimuleren. Bij een geheel kale hoofdhuid is deze behandeling niet geschikt en is een haartransplantatie een betere optie. Middels een behandeling op advies bekijkt de specialist de beste mogelijkheden.

Hyaluronzuur en vitaminen zijn de belangrijkste hoofdbestanddelen van XL Hair. Ze zorgen ervoor dat de hoofdhuid voldoende voedingstoffen bevat om gezonde en actieve haren te produceren. De haarfollikels met weinig haar zullen weer haar gaan aanmaken; dit kan uit 1 tot 6 haren per follikel bestaan. Het is van belang dat er haarfollikels aanwezig zijn in de hoofdhuid. Op plekken waar het haar volledig weg is kunnen geen nieuwe follikels ontstaan. Tijdens de behandeling wordt het vitamine complex bij de haarzakjes geïnjecteerd. Soms kan dit gevoelig zijn, maar de behandeling is niet pijnlijk. XL Hair zorgt voor:

  • Het remmen van het haarverlies
  • Verbetering van de haarkwaliteit
  • De productie van meerdere haren uit 1 haarzakje
  • Stimulering van de bloedcirculatie naar het haar
  • Dikker haar en een vollere haardos
  • In sommige gevallen is een combinatietherapie nodig voor een optimaal resultaat. Dit kan bestaan uit medicatie, thuisproducten of microneelding voor verbetering van de doorbloeding. De specialist zal hierover een advies geven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig en wat zijn de kosten?
Wij raden aan om een kuur te volgen die 8 tot 12 weken duurt. Voor mannen bestaat de kuur uit 6 behandelingen. Voor vrouwen bestaat de kuur uit 8 behandelingen. De eerste 4 weken heeft u elke week 1 behandeling, daarna om de week een behandelingen.

De tarieven kan je vinden via de ‘boek nu’ knop

Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Powered by