RRS inject skinbooster

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit hyaluronzuur aangevuld met antioxidanten, vitaminen, mineralen en peptiden. Samen zorgen deze werkstoffen er voor dat de huid gerepareerd, gevoed, opgevuld en gestimuleerd wordt. Er zijn verschillende ‘cocktails’ mogelijk, afhankelijk van uw huid, wens en behandellocatie. Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het gelaat, decolleté, hals, het lichaam en zelfs het haar.

De U225 intradermale injector is een Mesogun. Met behulp van kleine onderhuidse injecties wordt de Skinbooster in de huid geïnjecteerd. De behandeling heeft een korte ‘downtime’ en wordt als zeer prettig ervaren. Na de behandeling kan er lichte zwelling ontstaan en zijn er soms kleine rode puntbloedinkjes aanwezig.

Voor welke indicaties is RRS- Inject Skinboosters geschikt?
Droge en vale huid; Fijne lijntjes; Huid met volumeverlies; Verslapte huid; Donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen; Haarverlies; Cellulitis; Striae.

Welk resultaat kunt u verwachten?
De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt gezond. De huid heeft meer volume, lijntjes zijn vervaagt en de huid straalt.

Het behandelplan wordt op maat opgesteld
Aangezien iedere huid anders is, is het noodzakelijk een behandelplan op maat op te stellen. Deze wordt opgesteld rekening houdend met uw huid en uw wens. Een kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen die iedere week of eens per twee weken herhaald wordt. Om de behandelingen in de praktijk te ondersteunen en het resultaat te versterken, adviseren wij u thuis uw huid goed te verzorgen. Uiteraard adviseren wij u hierin.

Kan ik zelf iets doen om het resultaat te versterken?
Ja zeker. Het is altijd van belang dat u de kuur afmaakt. Daarnaast is het van belang dat u de geadviseerde thuis producten dagelijks gebruikt en uw huid daarmee extra voedt.

Het beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon is des te belangrijker! Gebruik hiervoor de UV-beschermers van Environ Skincare. Welke voor u het meest geschikt is, bespreekt uw behandelaar met u. Om het beste resultaat te blijven behouden adviseren wij u eens in de 6-8 weken een RRS-Inject Skinboosters behandeling te ondergaan óf om de kuur te herhalen na 6-8 maanden.

Wanneer kan ik niet behandeld worden met RRS- Inject Skinboosters?
Indien u allergisch bent voor een van de bestanddelen, een verlittekende vorm heeft van alopecia of als u wondjes, een huidziekte of een infectie heeft kunt u niet behandeld worden. Overleg met uw behandelaar wanneer u behandeld wordt met een immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer u een auto-immuun ziekte, diabetes type 1, acute reumatoïde artritis, aanhoudende angina pectoris of endocarditis heeft.

Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Powered by