Neogen Plasma Lifting

Neogen Evo behandeling gebruikt plasma gevormd uit medische stikstof, de perfecte manier voor de verbetering van de complete huidarchitectuur. Zonder de huid te doorboren en met een minimale downtime.
De gecontroleerde stroom energie (anders dan bij alle handheld apparaatjes) zorgt voor een egale verspreiding van warmte waarbij wordt gewerkt op de stimulatie van collageen en elastine als gevolg. Met meer dan 50 studies als bewijs, een aanwinst in huidverbetering. Medisch gecertificeerd!
Wat is het verschil met plasma pen?
Plasma pen verbrand de bovenste huidlaag met daarbij alle gevolgen van dien. De pen prikt als het ware een gat in de huid.
Neogen straalt energie met stikstofgas om in plasma en hierdoor trekt je huid samen. Dit is een soort jasje om je huid heen zodat de warmte er in blijft. Dit jasje valt als een vel er uit tijdens het herstelproces.
LET OP!
Als je huid heel droog is, is het heel moeilijk om er warmte naar toe te schieten. De basis om aan deze behandeling te voldoen is een gehydrateerd huid.
Als de hydratatie niet goed is heb je een langere downtime en dan zal de behandeling ook minder effectief zijn. Hierdoor adviseren wij 2 weken voor de behandeling een hydraterende crème te gebruiken en voldoende water te drinken. Voordat we de behandeling uitvoeren starten we met een hydraterende masker.
Contra indicaties:
Niet geschikt als u niet in staat bent voor algehele chirurgie
Keloïdale littekens
Aanwezige actieve infecties
Tretinoïn
Behandeling wordt ingezet bij:
Gelaatsrimpels
Lichaamsrimpels
Acne littekens Actieve acne
Actinische keratose
Saborroïtische keratose
Melasma (pigment)
Psoriasis
Striae
Zachte ooglidcorrectie
Donkere kringen die niet genetisch bepaald zijn Verkleinen van poriën

Neogen Plasma Lift tarieven: Klik op ‘Boek nu’ knop op de startpagina.

Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Powered by