Bio Peeling | Chinese Kruiden Peeling

Een frissere gezondere stralende vernieuwde huid binnen 10 dagen! De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes.
Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

Effectief bij:
-Anti rimpel behandeling Vale (rokers) huiden
-Pigmentvlekken Onzuiverheden
-Grove poriën
-Fijne lijntjes
-Vette huid
-Littekens Acne

Voor het beste resultaat van een kuur is het belangrijk 3 behandelingen binnen 10 a 15 dagen te ondergaan.

Nazorg Bio peeling:

Omdat de 2B Biopeeling nog 10 dagen in uw huid doorwerkt geven wij u graag enkele tips: * Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.
-Gebruik de producten die na de behandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat. U behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie
-Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Protect
-Sluit uw dagverzorging af met een SPF (sun block) om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Bio Peeling | Chinese Kruiden Peeling

Tarieven (zie boek nu op hoofdpagina)

 

Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Powered by