Afslanken

SORISA AFSLANK METHODE

Sorisa zorgt voor een figuur corrigerend effect, waardoor dit afslankapparaat ideaal te gebruiken is bij een afslankdieet. Het zorgt voor een corrigerend effect op de plaatsen waar jij dat wilt. Als je jouw buik of bovenbenen wilt laten afslanken kan bij deze behandeling met de Sorisa speciaal op gericht worden. Daarnaast verminderd het de cellulite, gaat huidverslapping tegen, stimuleert de spieren en gaat lokale vetophoping tegen.

Werking:
Door drie technieken die Sorisa gebruikt wordt vetophoping op een effectieve manier behandeld. Het TriActiv effect bestaat uit thermotherapie, electro-stimulatie en electropolatie. Deze drie effecten zorgen voor een figuur corrigerend resultaat, waardoor je er slanker uit gaat zien.

Sorisa en afslankdieet:

Door de combinatie van Sorisa en het Sensethique afslankdieet ben je zeker van gewichtsverlies en wordt je figuur gecorrigeerd. Deze combinatie werkt effectief en zal je tevreden zijn met het resultaat.
Effect op een rijtje:

– Afslanken
– Contourverbetering
– Vermindering van cellulite
– Verbetering van de doorbloeding
– Spierversteviging
– Herstel van spieren
– Gaat huidverslapping tegen

Om resultaat te kunnen krijgen, moet je minimaal een kuur van 10 behandelingen nemen. Het verschilt per persoon hoeveel je zal afslanken!
Behandelproces:
2 keer per week 45 minuten.
Minimaal 10 behandelingen.

Voor de tarieven klik op ‘boek nu’ op de hoofdpagina.

Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Powered by